Product owner Werving & Selectie 您所在的位置:网站首页 werving selectie page personnel Product owner Werving & Selectie

Product owner Werving & Selectie

2023-03-08 15:42| 来源: 网络整理| 查看: 265

Product owner Werving & Selectie- Team HR-Beheer

Wil jij iedere dag het politiewerk ondersteunen vanuit een sterke visie op HRM-ontwikkelingen en goede ICT-oplossingen? De Dienst HRM wil de best gewaardeerde dienstverlener zijn. Voor het aandachtsgebied Werving & Selectie zoeken we een product owner die onder andere de operationele en tactische behoeften vertaalt naar functionaliteiten in de ondersteunende systemen en het meerjarig portfolio.

Wat ga je doen?

Als product owner (PO) ga je aan de slag bij de dienst HRM, binnen het team HR-Beheer met als aandachtsgebied In- Door- & Uitstroom. Het zwaartepunt zal liggen op de resultaatgebieden Werving & Selectie en in enige mate Mobiliteit. Meer concreet betekent dit dat je:

prioriteiten stelt, beslissingen neemt en hier verantwoordelijkheid voor draagt;anderen meekrijgt in standpunten, door inzet van argumenten, enthousiasme en waar nodig stelligheid;het grotere verband herkent en ziet hoe de eigen backlog met gebruikers- en beheerwens een onderdeel is van dit grotere geheel;boodschappen helder overbrengt aan groepen, om daarmee anderen te inspireren en de koers te bepalen;adviseur en sparringpartner bent voor het MT van de Sector IDU;je verder ontwikkelt door relevante opleidingen te volgen.

Niet alleen voor de werkzaamheden binnen je eigen aandachtsgebied onderhoud je nauwe samenwerkingscontacten. Ook om tot een gezamenlijke visie en werkwijze op overkoepelende thema’s te komen, werk je structureel samen met de andere product owners binnen de dienst HRM en dienstoverstijgend binnen het gehele Politiedienstencentrum (PDC). Je krijgt bij je werk ondersteuning van materiedeskundigen in de vorm van een PO-supportteam. De materiedeskundigen komen vanuit het aandachtsgebied waar je als PO verantwoordelijk voor bent. Zij helpen jou onder meer bij het vullen en onderhouden van de backlog, het opstellen van user story’s en het maken van (impact)analyses.

Als product owner met het aandachtsgebied Werving & Selectie ben je bezig met het verbeteren van (digitale) Werving & Selectie-processen. Je geeft sturing aan de (door)ontwikkeling en configuratie van de SaaS-applicaties en een enkel ‘on-premise’ systeem. Aandachtspunten voor dit diverse applicatielandschap zijn AVG, Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO) en integratie met systemen van andere sectoren, bron- en rapportagesystemen. Je zorgt ervoor dat softwareapplicaties optimaal benut en gekoppeld zijn.

In jouw functie kijk je met een strategische blik naar het benodigde IV-landschap voor Werving & Selectie. Je beheert de roadmap en bent op de hoogte van trends en ontwikkelingen. Bovendien stel je heldere prioriteiten en communiceer je deze naar de organisatie. Ook beheer je de backlog en bewaak je de voortgang van projecten en realiseer je je doelen.

Waar ga je werken?

Je gaat werken in het cluster PO-HRM binnen het team HR-Beheer. De dienstverlening van dit team is in de breedste zin van het woord gericht op betrouwbare HR-data voor de politie. Vanuit dit cluster werken ook de andere product owners binnen de dienst HRM. Binnen HR-Beheer, onderdeel van de sector HR-Administratie, werkt ook een aantal materiedeskundigen op de verschillende aandachtsgebieden en portefeuilles.

Het product owner-schap binnen de publieke sector kent een eigen dynamiek, zo ook binnen de politie. Het is een grote en complexe organisatie met vele formele en informele structuren. Daarnaast staan we binnen de bedrijfsvoering aan de vooravond van grote transities in ons IV-landschap. De vervanging van de diverse (HR-)bedrijfsvoeringapplicaties in de gehele breedte is een belangrijk thema de komende jaren. Je komt in een omgeving waar het product owner-schap voor (HR-)applicaties nog verder opgebouwd en vormgegeven moet worden en je actief kan meedenken over het opzetten van een goede governance. Op het gebied van ketenintegraliteit en waardestromen kunnen nog mooie stappen gezet worden.

Wie ben jij?

Je hebt uitstekende sociale vaardigheden, een sterk analytisch denkvermogen en je bent verbaal sterk. Daarnaast ben je klant- en resultaatgericht, een goede netwerker en werk je graag samen in een multidisciplinair team. Ook ben je besluitvaardig, kun je goed delegeren en ben je flexibel; jij laat je niet uit het veld slaan door tegenvallers, onzekerheden of een veranderende omgeving. Je beschikt over overtuigingskracht en kunt goed omgaan met tegengestelde belangen. Van nature ben je een daadkrachtige persoonlijkheid en je hebt een hoge mate van executiekracht om doelen te realiseren.

Verder vragen wij:

een hbo-diploma;een aantal jaren ervaring in HRM, bij voorkeur op het gebied van Werving & Selectie;bij voorkeur ervaring als product owner;ervaring met businessvraagstukken die vertaald moeten worden naar IV;certificering als Product Owner PSPO I en II, dan wel bereidheid deze te halen;SAfe-certificering, dan wel bereidheid deze te halen.

Wat wij bieden

De standplaats is Rotterdam (Marten Meesweg 35), maar je zal ook regelmatig op andere (politie)locaties werkzaam zijn. Er is ruimte voor 1 fte. Het betreft een functie voor 36 uur per week.

Omdat goede mensen belangrijk zijn binnen de politie investeren we in jouw toekomst. We bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en een aanstelling in tijdelijke dienst voor een proeftijd van een jaar. Bij voldoende functioneren wordt de aanstelling na een jaar omgezet in een vaste aanstelling.

Verder kun je het volgende van ons verwachten:

een bruto maandsalaris van minimaal € 4.505,- en maximaal € 6.369,- (schaal 12 Bbp) op basis van een 36-urige werkweek;8% vakantie- en 8,33% eindejaarsuitkering;goede pensioenregeling en betaald ouderschapsverlof (meer info over verlof, regelingen en mogelijkheden).

De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is bedrijfsvoeringspecialist D.

Interesse?

Bel of mail met Jan Jochem van den Burg, teamchef HR-Beheer (06 - 22 72 31 31, [email protected]) of met Carola, product owner (06 - 30 00 79 47) als je meer informatie over de functie wilt hebben.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure bel je met het Frontoffice Recruitment & Selectie op 088 - 66 22 300.

Solliciteer uiterlijk 9 maart 2023 via de sollicitatiebutton.

Wat verder belangrijk is

Een veiligheidsonderzoek maakt deel uit van de selectieprocedure.De politie zet in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt.Het betreft een hybride functie. De Politie streeft naar een gezonde balans tussen thuis en op locatie werken.De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 23 maart 2023 op Politiedienstencentrum aan de Marten Meesweg in Rotterdam.

Solliciteren

Meld Misbruik



【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有